Wij organiseren en begeleiden

Airsoft events

Wat is airsoft

 

Airsoft is een militaire simulatie waarbij twee of drie teams het tegen elkaar opnemen om uitdagende missies te volbrengen. Bij Airsoft wordt gebruikgemaakt van 1:1 replica’s van bestaande wapens. Het uiterlijk komt exact overeen met wapens van het leger en politie, van M16's tot MP5's. Je schiet met plasticen biologische balletjes van 6 mm (BB’s).

 

Je gebruikt echte legeruitrusting om een onvergetelijke ervaring op te doen. Je bent nog nooit zo afhankelijk geweest van je teamgenoten… en als je eenmaal de adrenaline van Airsoft ervaren hebt, blijf je terugkomen!

 

Tijdens deze unieke activiteit ga je op een unieke missie! Samen met je team ga je de missie proberen te winnen op de meest spectaculaire en realistische wijze. In een +/-3 uur durende strijd ga je verschillende spellen doen om uiteindelijk de overwinning te behalen. Tijdens de games ontvang je tactische tips van onze begeleider zodat juist jij elke goede hideout weet!

 

De missie & spelregels

 

Plan van te voren je strategie per spel. Ga je hard of start je langzaam op? Met hard opstarten word bedoeld: zodra het spel start, sprint je als team al schietend naar voren en verschuilt je achter een object. Dit kan in je voordeel werken als je bijvoorbeeld Capture the flag speelt. Je hebt dan al top posities en kunt de vlag sneller veroveren of verdedigen.

 

Of doe het 50/50: een deel van het team schiet meteen op de tegenstander, de rest van het team sluipt naar voren naar een mooie positie.

 

Houd de tegenstanders op positie. Als de tegenstander achter een object verscholen zit, schiet dan op hem of het object, langere tijd, zodat hij niet beweegt of wegrent. Op die manier kun je door middel van communicatie met je teamgenoten, hem insluiten of van een andere kant raken.

 

Ben je geraakt? Dan moet je helemaal terug naar je start punt, maar je mag daarna weer meespelen. Zo is voor iedereen er gegarandeerd veel speeltijd, en niet alleen voor de beste.

Spel-/ namiddagverloop

1. Ontvangst

 

Onder het genot van een kopje koffie of een frisje schrijf je je in. Hierna ga je naar de uitgifte en ontvang je jouw wapen

2. Uitleg

 

Je krijgt speluitleg van een marshall. Hij helpt je met de juiste houding en techniek. Samen met je team vertrek je naar de arena waar het feest kan beginnen.

3. Airsoften

 

Ga lekker het veld in en spelen maar!

4. Naborrelen

 

Na zo lang geconcentreerd te zijn is het verrukkelijk om even lekker te ontspannen. Dat doe je met een lekker hapje en een drankje in de gezellige babbel.

Geplande events

 

Open events:

 

Besloten event:

 

 

 

 

 

 

 

 

* Zodra u bent ingeschreven volgt verdere info.

Inschrijving voor een game