Kasteel Ridder

voor elk evenement

Ridder kasteel niet overdekt

Huurcode: Kasteel003

 

Omschrijving:

Altijd al eens in een kasteel willen springen? De contrasterende kleuren en de leuke toepasselijke karakters op de palen maken dit een opvallend en vrolijk geheel.

 

Het springkasteel is uitermate geschikt voor kinderen tot ongeveer 10 jaar, maar natuurlijk zijn ook de wat grotere kinderen welkom om te klimmen en klauteren.

 

Omdat het springkasteel geen dak heeft, kan dit kasteel niet worden ingezet op een regenachtige dag en biedt het tevens weinig bescherming tegen de zon op heel zomerse dagen.

 

Het springkasteel wordt door ons geleverd, opgezet en weer opgehaald. Tijdens de ganse duur van jullie evenement zijn we telefonisch te bereiken voor vragen en bijstand.

 

 

Reserveren kan HIER:

 

 

 

Specificaties:

Afmeting opgeblazen :4,5 x 4,5 x 4,5 m (LxBxH)

Afmeting opgerold :0,9 x 1,2 (DxL)

Capaciteit :ca. 10 personen

 

Prijzen:

1 dag= 70€

2 dagen= 120€

vanaf dag 3= 40€/dag extra

Waarborg van 100€

0,65€/km waarvan 30km GRATIS

 

Wij leveren en halen het springkasteel op, bij problemen zijn wij ook altijd te bereiken. Wij zijn verzekerd tegen gebruikelijke ongevallen en schade.

 

Regenweer annulatie = tegoed bon met geldigheid van 6 maanden.

Andere annulaties= Gratis annulatie van de reservatie van het kasteel tot 20 dagen voor de aanvangsdag, tussen 20 en 10 dagen voor aanvangsdag wordt er 50% in rekening gebracht, annulatie tot 10 dagen voor aanvangstdag wordt er 100% aangerekend.