Airsoft events

Wij organiseren en begeleiden

Airsoft events

Dit is de Nederlandse versie

Wat is airsoft


Airsoft is een competitieve sport waarbij twee of meerdere teams het tegen elkaar opnemen in een fictieve strijd en waarbij gebruik gemaakt wordt van 1:1 replica’s van bestaande wapens.

Hierbij komen de wapens exact overeen met deze van het leger en de politie, van MM16’s to P5’s en waarbij geschoten wordt met plastieken balletjes van 6mm (BB’s). Een echte legeruitrusting maakt het nog realistischer.

 

Airsoft, een onvergetelijke ervaring, waar je afhankelijk van elkaar bent en elkaar moet ondersteunen om het doel te bereiken.Eenmaal door de adrenaline geprikkeld blijf je terugkomen voor meer!


Tijdens deze unieke activiteit ga je op een unieke missie. Tijdens deze 3 uur durende strijd ga je samen met je team de verschillende game-plays te lijf en probeer je te winnen op de meest spectaculaire én realistische manier. Jullie worden doorheen de game-plays ondersteund met tactische tips van onze begeleider. 


De missie & spelregels


Per spel wordt vooraf de strategie bepaald: gaan jullie hard of bouwen jullie langzaam op? Gaan jullie stormend schietend vooruit gebruikmakend van de hide-outs of niet? In het ene spel een voordeel, in het andere misschien een nadeel.


Of gaan jullie voor de 50/50, waarbij de helft van het team vooruit stormt, de andere helft gaat behoedzaam naar voor sluipt om een goeie positie te verzekeren?

 

Een jullie de tegenstanders gelokaliseerd hebben, hou ze dan door middel van een spervuur ter plaatse en gebruik de communicatie met je teamgenoten om ze te links/rechts te benaderen en hun onbeschermde kant te viseren.

 

Ben je geraakt, helaas… je moet terug naar het startpunt, maar mag daarna weer meespelen. Hierdoor is er veel speeltijd gegarandeerd voor iedereen, niet enkel voor de “besten”.


Spel-/ namiddagverloop

1. Ontvangst


Bij een kopje koffie, thee of een frisdrankje schrijf je je in en daarna ontvang je je wapen.

2. Uitleg


De spelregels worden uitgelegd door de “Marshall”. Jullie krijgen hints & tips over strategische opties, houding en techniek. Vervolgens vertrekken we naar de “arena” waar de game-plays starten.

3. Airsoften


Lekker het veld in en die strategische keuzes nu eens toepassen.

4. Naborrelen


Na zo’n lange concentratie is het best lekker eens goed napratend te ontspannen bij een hapje en drankje.

Geplande events


Open events:

Besloten event:


* Zodra u bent ingeschreven volgt verdere info.

Inschrijving voor een game

Nederlands formulier

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren