Feesttent klein

voor elk evenement

Feesttent Klein

 

Omschrijving:

Deze feesttent heeft een oppervlakte van 50m², is zeer geschikt voor feestjes buiten. De zijkanten kunt u gebruiken om te tent af te sluiten om zo de koude avonden toch wat gezellig te maken en de warmte wat in de tent te houden. Bij regen weer is het wel leuk dat niet iedereen bij u in huis dient te schuilen.

 

Deze tent is geschikt voor ca. zittende 50 personen of ca 80 staande personen. Ideaal voor een communie of huwelijk of een familiefeest. Staande receptie, voor een bedrijfsuitje, ...

 

De tent word geleverd en geplaatst. Graag vragen wij wel 4 personen om de tent te helpen rechtzetten dit om het gewicht wat te verdelen en schade aan het materiaal te beperken.

 

Deze tent bevat ook een brandvertragings certificaat.

 

Specificaties:

Merk: Grizzly Outdoor

Oppervlakte: 50m²

Afmeting opgeblazen :10,0 x 5,0 x 3,25 m (LxBxH)

Gewicht object : PVC zeil van ca. 200 kg

zeildikte: 640gr/m²

Opzettijd :ca. 60 minuten met 5 personen

(indien wij mankracht dienen te voorzien is dit 20€/pers. extra)

Capaciteit :ca. 50 personen

 

Prijzen:

1 dag= 220€

2 dagen= 350€

vanaf dag 3= 100€/dag extra

Waarborg van 100€

0,65€/km waarvan 30km GRATIS

 

Wij leveren en halen de tent op, bij problemen zijn wij ook altijd te bereiken. Wij zijn verzekerd tegen gebruikelijke ongevallen en schade.

 

Andere annulaties= Gratis annulatie van de reservatie van de tent tot 20 dagen voor de aanvangsdag, tussen 20 en 10 dagen voor aanvangsdag wordt er 50% in rekening gebracht, annulatie tot 10 dagen voor aanvangstdag wordt er 100% aangerekend.