Logo flexisport
Maxi Disco


Maxi Disco XL

springkasteel voor elk evenement

Maxi Disco overdekt

Huurcode: Kasteel008


Omschrijving:

Het originele Disco springkasteel van Flexisport is een nieuwe sensatie op het gebied van springkastelen. Dit Disco springkasteel wordt compleet geleverd inclusief LED verlichting en geluidsbox met MP3 speler. Zo kunt u op elke locatie uw eigen disco maken. Springen en dansen tegelijk!


De disco fun richt zich met name op de kleinere kinderen tot bijv. 10 jaar. Maar ook de grotere kinderen zijn natuurlijk welkom om onder de lichten te klauteren, springen en dansen! Omdat het kussen een dak heeft, kan dit muziek springkussen ook worden ingezet tijdens de wat regenachtige dagen of bij veel zon.Reserveren kan HIER:Specificaties:

Afmeting opgeblazen :6,0 x 6,0 x 4,5 m (LxBxH)

Afmeting opgerold :0,9 x 0,8 (DxL)

Capaciteit :ca. 12 personen


Prijzen:

1 dag= 150€

2 dagen= 220€

vanaf dag 3= 60€/dag extra

0,40€/km waarvan 30km GRATIS

 


Wij leveren en halen het springkasteel op, bij problemen zijn wij ook altijd te bereiken. Wij zijn verzekerd tegen gebruikelijke ongevallen en schade.


Regenweer annulatie = tegoed bon met geldigheid van 6 maanden.

Andere annulaties= Gratis annulatie van de reservatie van het kasteel tot 20 dagen voor de aanvangsdag, tussen 20 en 10 dagen voor aanvangsdag wordt er 50% in rekening gebracht, annulatie tot 10 dagen voor aanvangstdag wordt er 100% aangerekend.